Anmälan online
  • Anmälan till detta evenemang är stängd.
14
dec
2023
Stockholm-Skanstull
Odd Fellow
Västra Trädgårdsgatan 11A
Stockholm ,
Sweden

Nu är det dags för årets Lucia och julbord.

Observera att Luciatåget kommer klockan 1215 - alla måste vara sittande senast klockan 1200. 

Dag Bengtsson från Stockholm Västra Rotaryklubb hälsar följande: 

Till alla klubbar som har möten på Odd Fellow

Välkomna till 2023 års Julbuffé

med Luciatåg från Kungsholmens musikklasser

Torsdagen den 14 december kl. 12:00

Elever från Stockholms Musikgymnasium vid Kungsholmens gymnasium, bjuder även i år på ett fantastiskt och stort Luciatåg innan vi tar oss an Björn Widells traditionsrika och uppskattade julbord. Samtliga Rotaryklubbar i Odd Fellow-huset är varmt välkomna med egna gäster.

 Vi inom Stockholms Västra Rotaryklubb, som står som arrangörer för musikevenemanget, sponsrar elever vid Kungsholmens musikgymnasium genom att varje år dela ut två stipendier till elever som är särskilt lovande i sin musikutövning.

Genom vår Elevstödsfond lämnar vi också bidrag till elever med ekonomiska problem att kunna slutföra sin gymnasieutbildning. Genom att successivt stärka vår elevstödsfond visar vi uppskattning för den upplevelse som eleverna bjuder oss på i samband med julbuffén.

Vi tycker därför att det är värt att ta ut en mindre avgift på 600 kr/klubb av de klubbar som gör oss sällskap, och deltar på vår upplevelserika Lucialunch. Beloppet går oavkortat till stipendier.

Priset för julbuffén är endast 530​ ​kronor inklusive lättöl och vatten. Vin, starköl och snaps hämtas separat och betalas vid utgången efter lunchen.

Denna inbjudan är skickad till presidenten i klubben och till klubbens e-postadress. Respektive klubb får skicka ut inbjudan till sina medlemmar och hanterar sina anmälningar på sitt eget sätt samt meddelar sedan antalet gäster till Björn Widell, restaurangen@widell-lindquist.se​ senast 8 december. 

Er klubbs bidrag till elevstödsfonden kan sättas in på vårt BG 653-5330 eller till Swish 1233214590

Har du eller klubben några frågor är du välkommen att ta kontakt med Agneta Karlsson på tel:​070-147 83 20​.

OBS! att Luciatåget anländer kl 12.15. Vi intar våra platser senast kl 12.00.

Varmt välkomna!
Dag Bengtsson